12 Aralık 2017 Salı

Adana Oto Çilingir Anahtarcı

Oto Çilingir - Oto Anahtarcı - Seyhan Oto Anahtar - Çukurova Oto Anahtarcı - ADANA

Başınıza gelmeden önce hiç düşündünüz mü aracınızın anahtarını kaybederseniz ne olur? Aracımı nasıl açarım diye? Akü bittiğinde araç kapısı açılır mı kilit li mi kalır diye hiç düşündünüz mü? Yoksa başınıza geldiği için mi adanacilingirci.blogspot.com sitesindesiniz? O zaman söyleyelim otomobilin kapısı eğer anahtar kaybolursa ve yedek anahtarı yoksa kapıya ve kilit zarar görmeden açılması için uzman bu işte senelerini vermiş eli yatkın sabır ve tecrübe gerektiren ve bu alanda artık uzmanlaşmış ehil ellere bırakılması yani uzman bir oto çilingir ‘e danışılması gerekmektedir. 

ADANA OTO ANAHTARCI


Aracımın kapısı kilitli kaldı ne yapmalıyım? Yedek anahtarım yok, kapıya zarar vermeden nasıl açabilirim? Bagaj kapısını açarak içeri girebilir miyim? Aracımın aküsü bitti kapılarım anahtarla açılmıyor kumanda işe yaramıyor. Bu gibi sorularınız varsa çözüm bu sayfada ve aşağıdaki ve yukardaki telefon numaramızı aramakta.  Adana’dan gelip geçiyordunuz belki belki Adana’da yaşıyorsunuz ve bulunduğunuz yer neresi olursa olsun, Çukurova Seyhan Yüreğir Sarıçam ve diğer ilçelerimiz Karaisalı Saimbeyli Tufanbeyli Karataş Ceyhan hiç sorun değil bir telefonla hizmet kapınızda..

SORULARA CEVAP: 


VARSA SORULARINIZ AŞAĞIDAKİ YORUM BÖLÜMÜNDEN EKLEYİN HEMEN YANITLAYALIMM.

1- Aracınızın aküsü biterse sıfırlanırsa aracınızın modeline bağlı olarak büyük olasılıkla kilitli kalacak ve anahtarınızla açamayacaksınız. 

2- Aracın ön kapısı değil bagaj kapısını zorlayarak açmak size çözüm sağlamayacak aksine ekstra masraf ve yeni sorunlar çıkaracaktır. 

3- Kapıyı açmak son model araç bile olsa teknolojiyi takip eden ve yalnızca çilingirlerin kullanabildiği her modele özel maymuncuk setleri ile daha az masrafla açılır ve açan çilingir anahtarcı araca zarar vermez. Burada dikkat edilmesi gereken anahtarcının bu alanda uzman olduğunu anlamanız ve size o güveni verebiliyor olması gerekir. Uzman meslektaşlarımız bu alanda tecrübe sahibi olan meslektaşlarımıza güvenle kapınızı açtırabilirsiniz. Fakat korsan bu işi sadece para kazanmak için yapan güvenemediğiniz kimslere aracınızı teslim etmeyiniz. 

Sorularınız için hemen bize aşağıdaki formdan yazabilirsiniz. 

Kaynak: 
hemenaragelsin.com/adanacilingir/
hemenaragelsin.com/adanaotocilingir/

1 yorum: